Marcel & partners

Marcel Hoes

Marcel heeft 30 jaar ervaring in het marketing vak in leidende rollen bij zowel nationale als internationale bedrijven en organisaties van naam en faam. Zijn specialiteit is marketing en innovatie strategie. Voor meer informatie over Marcel klik hier. 


Dyade

Marcel is sinds 2013 verbonden als docent aan de Dyade Academy waar hij Marketing & Schoolpositionering doceert aan directeuren en bestuurders in het onderwijs. Voor meer informatie over het programma klik hier.


Skyne

Marcel is tevens associate-partner van Skyne, visionaries in Branding and Design in Dubai. Hij is het aanspreekpunt voor de Nederlandse markt. Voor meer informatie klik hier


Bart Koopman film& animaties

Marcel werkt als het gaat om video en animatie vaak met Bart Koopman. Soms zijn er mensen waar je een directe klik mee hebt. Samenwerken met Bart gaat als vanzelf hij heeft aan 2 woorden genoeg. 

M-fuel

Guus Pastijn eigenaar van reclamebureau M-fuel is tevens Course-director van de opleiding Marketing en Schoolpositionering van de Dyade Academy. Guus werkt vaak samen met Marcel voor onderwijsorganisatie. Voor meer informatie klik hier.


de Kitchen is gevestigd in Offices XL aan het Lapersveld in Hilversum. In deze mooie locatie bent u altijd van harte welkom. 

 

Laapersveld 75

1213  VB Hilversum